Kursoppstart høsten 2018

Publiseringsdato: Jul 05, 2018 7:26:16 PM

Velkommen til kursoppstart med SalsaNor i høst!

Vi kan nok en gang tilby en knallhøst på kursfronten! Et variert og sammensatt program bestående av evig-populære kursklassikere (Salsa Cubana, Footwork & Body Movement) ispedd etterspurte kurs som Son (endelig!) og nyheter som Salsa Survivor!. Sistnevnte er morsomme enkeltstående timer som vil gjøre deg i stand til å overleve en dans i en stilart du i utgangspunktet ikke behersker.

Ikke minst har vi en gjeng med utrolig dyktige, pedagogiske instruktører, som er opptatt av din utvikling som salsadanser. Og for dansere av puertorikansk salsa (eller som er nysgjerrige på stilarten) har vi Magda Prichodko. Hvis du har til gode å delta på noen av hennes timer anbefaler vi å kjenne din besøkelsestid nå.

Se ellers våre kursbeskrivelser for de ulike kursene denne høsten her.

Vi har gjort noen endringer i høstprogrammet som er verdt å merke seg.

  • Nye kurs innen den kubanske stilarten dette semesteret er Cubanissimo og Son. Sjekk dem ut under kursbeskrivelser for nærmere detaljer.

  • De tidligere kursene Salsa 2 Puertorikansk (4 uker) og Salsa 3 Puertorikansk (4 uker) er nå slått sammen til ett kurs og heter nå Salsa 2 - Puerto Rican Beginner (8 uker). Tilsvarende gjelder dette tidligere Salsa 2 og 3 Cuban som nå har blitt Salsa 2 - Cuban Beginner. Rett og slett for å synliggjøre at det er nybegynnerkurs i de respektive stilartene. Forkunnskapskrav er Salsa 1 Intro eller andre grunnkurs i salsa.

  • Survivorkurs! En artig og enkelstående time for de som vil lære seg å "overleve" en dans i en stilart man i utgangspunktet ikke behersker.

  • Rueda standard er nå Rueda Intermediate. Ingen Rueda Avansert dette semesteret.

  • 4 ukers kurs PR improver - mellomsteg mellom salsa 2 og PR intermediate.

  • 4 ukers kurs cha cha beginner - for de som aldri har danset cha cha før.

  • På grunn av Ruedakongressen begynner de kubanske kursene 2 uker etter semestertstart.

  • Ingen Bachata-tilbud denne høsten av den enkle grunn at vi mangler tilstrekkelig med instruktørkrefter. Men det betyr ikke at det ikke vil komme Bachata-relaterte overraskelser utover semesteret! ;)

Vi gleder oss til å se deg på kurs!