Nytt Gavekort

Publiseringsdato: Dec 23, 2011 10:0:58 AM

Hva med en gave utenom det vanlige? Overrask noen med et gavekort fra SalsaNor Trondheim. Kom og dans med oss til heftige latinske rytmer som holder vinterkulda unna. Det er både sosialt og moro, og en super måte å holde seg i form på. Vi tilbyr både introkurs for nybegynnere, og videregående kurs i både Crossbody-stil (x-body) og kubansk for de som har danset før.Trykk her for å kjøpe gavekort!Vårprogram 2012Denne våren satser vi større enn noensinne i Trondheim. I hele 8 uker har vi besøk av topp internasjonale danseinstruktører som etter hvert også har blitt nære venner av oss.

Alexis og Magda besøker oss 2 tirsdager i mars. De vil ha 4 forskjellige workshops: "Styling in Partnerwork," "Musicality,"Cool ways of Crossbody 1" samt "Fancy figures."

Alain Morales, som avsluttet et flott høstsemester med Rueda Cubano og et fullt Kubansk 2 kurs, kommer tilbake med 2 kursrunder hver seg på 3 uker i vinter og vår. "Cubanissimo" (videregående til avansert casino), "Bachata videregående", "Body Movement"s og "Kubansk 2" står på menyen.

Vi har også gleden av å tilby tre runder med Salsa Intro kurs for nybegynnere.

Våre kurs har vanligvis to instruktører, en mannlig og en kvinnelig. Dette sikrer at alle kursdeltakere får kvalifisert og grundig instruksjon.

Merk at også i vår tilbyr vi påmelding for PAR til rabattert pris

(dvs. en HUN og en HAN som melder seg på samtidig, uavhengig av sivilstand!)

Som tidligere er betaling via internet billigere enn betaling kontant ved oppmøte.

Trykk her for påmelding og program.

Det er en stor fordel for alle parter om dere melder på via nett i god tid før kursstart, fordi det gir oss mulighet til å få ca. like mange HUN & HAN på kursene. Vår erfaring er at kurs med omtrent like mange deltakere av begge kjønn gir best resultater.

Dersom påmeldingen viser stor ubalanse for enkelte kurs, kan det bli sperret for singel-påmelding av det kjønnet som er i flertall.

Det er mulighet for å stå på Venteliste dersom kurs er sperret. Send mail til annelise@salsanortrondheim.no

Finn deg en dansepartner og meld deg på via nettet, jo før jo heller. Kom på kurs hos oss og få en ny dimensjon i livet!

Gå hit for å kjøpe gavekort https://www.deltager.no/salsagavekort