Son y salsa cubana

Publiseringsdato: Apr 06, 2011 8:19:34 AM

Bli med på kurs denne lørdagen: Son y salsa cubana med Lazaro og Anne!!

Bindende påmelding via deltager.no, se helgekurs.

Ved eventuell avlysning refunderes pengene. Pris 150,- Sted ISAK, Prinsensgate 44. Tidspunkt 18:00-19:45

I og med at dette er satt opp på veldig kort tid, er vi avhengige av hjelp fra alle Trondheims salsadansere til å spre ordet og dra med seg folk. Vi trenger minst 15 påmeldte innen lørdag kl 14.00 for å være i stand til å avholde kurset.

Son er grunnlaget for dagens salsa, både i form av musikk og dans på tvers av alle stilartene - fra New York mambo til cubansk casino. Så dette blir spennende for alle!

I forbindelse med Barnas Verdensdager kommer Lázaro Gómez til byen og vi har benyttet denne fantastiske sjansen til å få han til å holde et kurs for oss i SalsaNor! Lázaro er profesjonell danser fra Cuba og har bodd og undervist i Oslo i over 10 år. En av hans spesialiteter er son, og vi tenkte å holde en kombinert workshop med son og salsa cubana. Son er benevnelsen både på musikken og dansen som stammer fra Cuba og som ble populær verden over 1930-tallet. I nyere tid kjenner vel de fleste igjen flere av sangene til Buena Vista Social Club og kanskje spesielt "Chan chan" som er en klassisk son.