SISTE salsa-kveld på Ricks 3. august!

Publiseringsdato: Jul 31, 2011 9:36:19 PM

På onsdag blir det SISTE salsa-partyet på Ricks. Etter 1 år med salsa på Ricks så godt som hver eneste onsdag må vi nå finne et annet partysted. Men først skal vi ha en heftig avslutning med salsa & batchata på onsdag. Kom og bli med, dette er siste mulighet til å danse salsa på Ricks!

ENG: On Wednesday we’ll have the LAST salsa party at Ricks. After 1 year with salsa evenings at Ricks almost every Wednesday, we are now searching for a new partyplace. But first we’ll have a hot, final party with salsa & bachata on Wednesday! Come join us, this is the last chance to dance salsa at Ricks!

Vi håper dere har hatt det gøy på onsdagene på Ricks i året som har gått? Dersom du setter pris på våre gratis dansekvelder, er den beste måten å vise det på Å FORTELLE OM DET TIL DINE VENNER og invitere dem med på SalsaNor sine kurs. SalsaNor sitt mål er å bidra til et levende latindans-miljø her i Trondheim. For at dansemiljøet skal vokse trengs en jevn strøm av gode kurs med mange elever.

Neste Salsa-intro kursrekke starter tirsdag 30. august, og vi starter også kurs i blant annet Bachata og Kubansk salsa de nærmeste ukene. Inviter med dine venner og meld dere på via nett, se"Påmelding" i venstremargen.

PS: På onsdagsnatta kan du også få med deg den spektakulære avslutningsforestillingen i Olavsfestdagene: Action-teaterforestillinge​n ”TRANSITions” med Pan.Optikum. Denne utendørsforestillingen er GRATIS, og starter på Torvet kl 23:30 dvs. rett etter at vi avslutter på Ricks. Se mer info her: http://www.olavsfestdagene.no/arrangement/2011/Avslutning.html?d=8032330. Dette blir en fantastisk helaften!